A Truck Race Promotion 2015-től visszahozta Magyarországra a sportrajongók és a logisztikai iparág számára is fontos Kamion Európa-bajnokság egyik fordulóját, 2019 óta minden évben a nemzetközi szinten is jegyzett Rally Hungary verseny promótere, valamint közreműködött a Papp László Budapest Sportarénában zajló SuperEnduro GP megszervezésében és lebonyolításában.

A Racingline.hu 2009 óta egy innovatív autósportos weboldal, ahol elsősorban a nemzetközi autósport van fókuszban. Kiemelten foglalkozunk a sikeres magyar versenyzőkkel, újságíróink és fotósaink megfelelnek az FIA legmagasabb követelményeinek is. A fiatal tehetségek felkarolása pedig mindig is közel állt hozzánk, volt, akiből azóta már Le Mans-győztes lett!

A Fit4Race hivatása, hogy kihozza ügyfeleiből a bennük rejlő csúcsteljesítményt. Azoknak segít, akiknek rendkívül nagy nyomás alatt kell teljesíteniük, például autóversenyzők, olimpikonok, és felsővezetők. A Fit4Race teljesítmény központban szakértői csapatok segítenek megtalálni és fejleszteni a teljesítményt limitáló fizikai és kognitív gátakat.

KÉRDÉSE VAN?