Bemutatkozás

A Motorsport Talent Management (MOTAM) a kamionversenyzést Magyarországon ismét meghonosító, és a rangos Rally Hungary rendezésében közreműködő Truck Race Promotion (TRP) 2021-ben létrehozott vállalkozása, amelynek célja, hogy a sikeres események mellett sportolók előmenetelét is támogassa.

A Truck Race Promotion 2015-től visszahozta Magyarországra a sportrajongók és a logisztikai iparág számára is fontos Kamion Európa-bajnokság egyik fordulóját, 2019 óta minden évben a nemzetközi szinten is jegyzett Rally Hungary verseny promótere, valamint közreműködik a Papp László Budapest Sportarénában zajló SuperEnduro GP-futam szervezésében. 

A rendezvényszervezés révén a TRP jelentős tapasztalatra és nemzetközi kapcsolatrendszerre tett szert, erre építve jött létre a MOTAM, amelynek célja, hogy szigorú módszertannal kiválasztott versenyzők előmenetelét segítse az autó-motorsportok terén, nemzetközi szintű sikerek elérése érdekében.

A MOTAM egy független szervezet, ami a szponzoráció, a sportszakmai menedzselés, a fizikai és mentális felkészítés, a kommunikáció és a jogi háttér terén is szolgáltatásokat nyújt a támogatott versenyzőknek, kifejezetten a motorsportok közegében. A sportolók így a pályafutásuk minden elemében szakemberek segítségére támaszkodhatnak a lehető legjobb teljesítmény elérése érdekében.

Cégvezető

Őry Tamás
Ügyvezető igazgató

Őry Tamás gyermekkora óta kedveli az autósportokat, a 2000-es évek elejétől Szabó Gergő és Turán Frigyes csapataiban dolgozott a hazai ralibajnokságban, 2003-tól csapattagként is szerepet vállalt: Szabó Gergővel indultak a rali-világbajnokság leghíresebb versenyén, a Monte-Carlo ralin, és 2007-ben Magyarország első pontját szerezték az Intercontinental Rally Challenge sorozatban. Napjainkban is versenyez, Kerék Balázs navigátoraként a hazai rali-bajnokság első osztályában szerepel.

A versenyzés mellett Őry Tamás az autó- és motorsport rendezvényeket szervező Truck Race Promotion Kft. (TRP) társalapítója és ügyvezetője, a Racingline.hu kiadójának ügyvezető igazgatója, a kiberbiztonsággal foglalkozó TR Consult Kft. alapítója és a 4iG Nyrt. üzletfejlesztési igazgatója.

PARTNEREINK

KÉRDÉSE VAN?