Bemutatkozás

A Motorsport Talent Management (MOTAM) a TRP Hungary 2021-ben létrehozott ága, amelynek célja, hogy a sikeres események mellett sportolók előmenetelét is segítse. A MOTAM a szponzoráció, a sportszakmai menedzselés, a fizikai és mentális felkészítés, a kommunikáció és a jogi háttér terén is szolgáltatásokat nyújt a felkarolt versenyzőknek, akik a pályafutásuk minden elemében szakemberek segítségére támaszkodhatnak a lehető legjobb teljesítmény elérése érdekében.

Kiválasztásuk egyik szempontja a Fit4Race szakvéleménye, a program a MOTAM együttműködő partnere a versenyzők fizikai és mentális felkészítése terén. Menedzsment üzletágunk kiemelten foglalkozik a gyorsasági autóversenyzés, az enduro motorozás, valamint a raliversenyzés tehetségeinek gondozásával.

A MOTAM egyebek mellett a Rotax Max Challenge Euro Trophy, a WSK, a Champions of the Future, a CIK-FIA gokart-bajnokságokban, a BTCC betétfutamaként működő MINI Challenge-ben, a FIM EnduroGP-világbajnokságban és a FIM SuperEnduro-világbajnokságban versenyeztetett pilótákat, kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik az Egyesült Királyságban és Olaszországban is. A sportmenedzsment mellett innovatív üzleti és oktatási koncepciók kidolgozása és megvalósítása is a MOTAM tevékenységei közé tartoznak.

Őry Tamás

Ügyvezető igazgató

Őry Tamás gyermekkora óta kedveli az autósportokat, a 2000-es évek elejétől Szabó Gergő és Turán Frigyes csapataiban dolgozott a hazai ralibajnokságban, 2003-ban csapattagként vett részt a rali-világbajnokság leghíresebb versenyén, a Monte-Carlo ralin, ahol Szabó Gergő indult egy Toyota Corolla WRC-vel, továbbá 2007-ben Magyarország első pontját szerezték az Intercontinental Rally Challenge sorozatban a Rally Russia versenyen. Az utóbbi években Kerék Balázs navigátoraként alkalomszerűen továbbra is versenyez a hazai rali-bajnokság első osztályában. Szakmai pályafutása során Őry Tamás széleskörű tapasztalatokat szerzett különböző üzleti tevékenységek révén, főként az informatikai biztonság területén. 2015-ben megalapította a Truck Race Promotion Kft-t, napjainkban a TRP Hungary csoportot alkotó vállalatok ügyvezető igazgatója.

Adorján Viktor

Projektvezető

Pályáját újságíróként kezdte, majd vállalati kommunikációs szakértőként dolgozott és MBA diplomát is szerzett. Dolgozott Kiss Norbert és Michelisz Norbert oldalán, közreműködött a BMW Magyarország és a Mercedes-Benz Hungária kommunikációjában, köztük az FIA WTCC és a DTM hazai bevezetésében, itthoni F1-es aktivációkban, a BMW Média Maraton programban, valamint a Magyar Kézilabda Szövetség és a Magyar Vívó Szövetség szponzorálásában. A TRP Hungary csapatához 2021-ben csatlakozott a MOTAM projektvezetőjeként, 2022-től a csoport üzletfejlesztési igazgatója is.

Kiss Pál Tamás

Stratégiai tanácsadó

Kiss Pál Tamás a 2010-es évek egyik legsikeresebb és legsokoldalúbb magyar autóversenyzője. A 31 esztendős szakember korábban futamot nyert a Forma-1 egyik előszobájának tekinthető GP3-as bajnokságban, majd ralikrosszban is bizonyította, hogy a legjobbak között a helye. Pályafutását 1998-ban kezdte, a gokartos évek után 2010-ben bronzérmet nyert a brit Formula Renault-bajnokságban. A GP3-ban többek között a többszörös F1-es futamgyőztes, Valtteri Bottas ellen is megmérette magát. A Formula Renault 3.5-ben, majd az Auto GP-ben is versenyzett olyan ellenfelek ellen, mint Antonio Pizzonia, Christian Klien vagy Narain Karthikeyan, és itt is helytállt: három versenyt nyert, az első idényében ötödik, majd 2. lett az összetettben. 2017-ben a Ralikrossz Európa-bajnokság 2. helyezettje lett.

Partnereink

KÉRDÉSE VAN?