Bemutatkozás

A Motorsport Talent Management (MOTAM) a TRP Hungary 2021-ben létrehozott ága, amelynek célja, hogy a sikeres események mellett sportolók előmenetelét is segítse. A MOTAM a szponzoráció, a sportszakmai menedzselés, a fizikai és mentális felkészítés, a kommunikáció és a jogi háttér terén is szolgáltatásokat nyújt a felkarolt versenyzőknek, akik a pályafutásuk minden elemében szakemberek segítségére támaszkodhatnak a lehető legjobb teljesítmény elérése érdekében.

Kiválasztásuk egyik szempontja a Fit4Race szakvéleménye, a program a MOTAM együttműködő partnere a versenyzők fizikai és mentális felkészítése terén. Menedzsment üzletágunk kiemelten foglalkozik a gyorsasági autóversenyzés, az enduro motorozás, valamint a raliversenyzés tehetségeinek gondozásával.

A MOTAM egyebek mellett a Rotax Max Challenge Euro Trophy, a WSK, a Champions of the Future, a CIK-FIA gokart-bajnokságokban, a BTCC betétfutamaként működő MINI Challenge-ben, a FIM EnduroGP-világbajnokságban és a FIM SuperEnduro-világbajnokságban versenyeztetett pilótákat, kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik az Egyesült Királyságban és Olaszországban is. A sportmenedzsment mellett innovatív üzleti és oktatási koncepciók kidolgozása és megvalósítása is a MOTAM tevékenységei közé tartoznak.

Őry Tamás

Ügyvezető igazgató

Őry Tamás gyermekkora óta kedveli az autósportokat, a 2000-es évek elejétől Szabó Gergő és Turán Frigyes csapataiban dolgozott a hazai ralibajnokságban, 2003-ban csapattagként vett részt a rali-világbajnokság leghíresebb versenyén, a Monte-Carlo ralin, ahol Szabó Gergő indult egy Toyota Corolla WRC-vel, továbbá 2007-ben Magyarország első pontját szerezték az Intercontinental Rally Challenge sorozatban a Rally Russia versenyen. Az utóbbi években Kerék Balázs navigátoraként alkalomszerűen továbbra is versenyez a hazai rali-bajnokság első osztályában. Szakmai pályafutása során Őry Tamás széleskörű tapasztalatokat szerzett különböző üzleti tevékenységek révén, főként az informatikai biztonság területén. 2015-ben megalapította a Truck Race Promotion Kft-t, napjainkban a TRP Hungary csoportot alkotó vállalatok ügyvezető igazgatója.

Kiss Pál Tamás

Sportszakmai vezető

Kiss Pál Tamás a 2010-es évek egyik legsikeresebb és legsokoldalúbb magyar autóversenyzője. A 31 esztendős szakember korábban futamot nyert a Forma-1 egyik előszobájának tekinthető GP3-as bajnokságban, majd ralikrosszban is bizonyította, hogy a legjobbak között a helye. Pályafutását 1998-ban kezdte, a gokartos évek után 2010-ben bronzérmet nyert a brit Formula Renault-bajnokságban. A GP3-ban többek között a többszörös F1-es futamgyőztes, Valtteri Bottas ellen is megmérette magát. A Formula Renault 3.5-ben, majd az Auto GP-ben is versenyzett olyan ellenfelek ellen, mint Antonio Pizzonia, Christian Klien vagy Narain Karthikeyan, és itt is helytállt: három versenyt nyert, az első idényében ötödik, majd 2. lett az összetettben. 2017-ben a Ralikrossz Európa-bajnokság 2. helyezettje lett.

Partnereink

KÉRDÉSE VAN?