Cégvezető

Őry Tamás

 

Őry Tamás gyermekkora óta kedveli az autósportokat, a 2000-es évek elejétől Szabó Gergő és Turán Frigyes csapataiban dolgozott a hazai ralibajnokságban, 2003-tól csapattagként is szerepet vállalt: Szabó Gergővel indultak a rali-világbajnokság leghíresebb versenyén, a Monte-Carlo ralin, és 2007-ben Magyarország első pontját szerezték az Intercontinental Rally Challenge sorozatban. Napjainkban továbbra is versenyez, Kerék Balázs navigátoraként a hazai rali-bajnokság első osztályában szerepel.

A versenyzés mellett Őry Tamás a Truck Race Promotion Kft. (TRP) társalapítója és ügyvezetője, ami 2015-től visszahozta Magyarországra a sportrajongók és a logisztikai iparág számára is fontos Kamion Európa-bajnokság egyik fordulóját. A TRP 2019 óta minden évben a nemzetközi szinten is jegyzett Rally Hungary verseny promótere, valamint közreműködött a Papp László Budapest Sportarénában zajló SuperEnduro GP megszervezésében és lebonyolításában.

A rendezvényszervezés révén a TRP jelentős tapasztalatra és nemzetközi kapcsolatrendszerre tett szert, erre építve 2021-ben létrejött a Motorsport Talent Management (MOTAM), amelynek célja, hogy szigorú módszertannal kiválasztott versenyzők előmenetelét segítse az autó-motorsportok terén, nemzetközi szintű sikerek elérése érdekében. Őry Tamás a TRP és a MOTAM mellett a Racingline.hu ügyvezető igazgatója, a kiberbiztonsággal foglalkozó TR Consult Kft. alapítója és a 4iG Nyrt. üzletfejlesztési igazgatója.

 

Partnereink

KÉRDÉSE VAN?