A Forma-1-et és a túraautózás élvonalát is megjárt veterán segíti mostantól a TCR Italy és TCR Europe mezőnyében versenyző Losonczy Leventét. Az Agressive Team Italia pilótája már nagyon várja a közös munkát.

A Forma-1-ben 1990 és 1997 között 67 versenyen részt vevő, emellett a túraautózásban is szép sikereket elérő Gianni Morbidelli lesz Losonczy Levente új mentora. Az 55 esztendős veterán pilóta dobogós helyezést is elért a királykategóriában, az 1991-es Ausztrál Nagydíjon pedig ő ugrott be az idény vége előtt távozó Alain Prost helyére a Ferrarihoz, amellyel egyetlen futamán pontot szerzett.

A 21 évesen olasz Forma-3-as bajnoki címet nyerő pilóta emellett a túraautózásban is letette a névjegyét, hiszen már azelőtt az olasz bajnokság futamgyőztese volt, hogy bemutatkozott a Forma-1-ben. F1-es karrierje után versenyzett a rangos brit túraautó-bajnokságban (BTCC), a túraautó Európa-bajnokságban, majd az abból alakult világbajnokságban, de különböző GT-bajnokságokban is megfordult és ez idő alatt több bajnoki címet is nyert. Pályafutása végén a TCR International Series, majd utolsó szezonjában a TCR Europe mezőnyének tagja volt.

„Nagyon nagy megtiszteltetés egy ilyen kaliberű pilótával dolgozni, aki a Forma-1-et is megjárta, ráadásul a túraautózást és a TCR-t is jól ismeri, hiszen pályafutása utolsó éveiben utóbbiban versenyzett. Tudja, miről beszél, ezért biztos vagyok benne, hogy rengeteg hasznos tanácsot fogok tőle kapni. Nagyon várom már, hogy belevessük magunkat a közös munkába” – tekintett előre az Agressive Team Italia színeiben a TCR Italy és a TCR Europe versenyein rajthoz álló Levente.

A magyar versenyző eddig Pepe Oriolával dolgozott együtt, akivel továbbra is jó kapcsolatban marad.