MOTAM Business Hub

A MOTAM Magyarországon egyedülálló szakmai háttérrel és felkészültséggel segíti a tehetséges autó- és motorsport versenyzőket. A kezdeményezéshez különböző hazai iparágak kiemelkedő képviselői is csatlakoztak, velük közösen hoztuk létre az itthon példa nélküli MOTAM Business Hub-ot.

Célunk, hogy a sportolók mellett partnereink számára is értékteremtő tevékenységet végezzünk, és elősegítsük különböző, az autó- és motorsportok terén kialakuló üzletfejlesztési lehetőségek közös felkutatását, kidolgozását és megvalósítását, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

A Business Hub révén partnereink a magyar sport egyik fejlődő, minőségi ágazatához és a céljainkkal egyetértő, kiváló teljesítményre képes vállalatokhoz csatlakozhatnak. A felkarolt versenyzőinkre és projektjeinkre építve testreszabott együttműködési lehetőségeket dolgozunk ki.

Kezdeményezésünk Magyarországon kivételes lehetőség a kapcsolatépítésre különböző szektorok képviselőivel és a releváns állami szervekkel, kiváló platform marketingaktivitások megvalósítására, tudástranszferre és kölcsönösen előnyös üzleti lehetőségek hasznosítására.

A MOTAM Business Hub partnerei

Logipack

Innovatív, versenyképes és komplex csomagolási megoldások biztosítása vevőink egyedi igényeinek megfelelően. A 27 éve tartó papírfeldolgozó tevékenységünket a Dunapack Kft-ből kiválva Logipack Packaging Kft. néven önálló cégként folytatjuk tovább csepeli telephelyünkön. Termékeink közül a Komplex csomagolási megoldást eredményezők részarányát igyekszünk folyamatosan növelni.

Staff House

2007 óta piacvezető szerepet töltünk be a hazai munkaerő-elszállásolás területén. Ügyfeleink között tudhatjuk a legfontosabb munkaerő-kölcsönző, valamint jelentős gyártó vállalatokat, akiknek hosszú távú, megbízható együttműködést garantálunk. Célunk, hogy biztosítsuk a dolgozók kényelmét, ezzel együtt levegyük a munkások elszállásolásával kapcsolatos terheket partnereink válláról.

Thomas Breitling

A Thomas Breitling elsősorban a 30-50 éves kor közötti férfiakat kívánja megcélozni, de különböző együttműködések révén a márka a fiatalabb korosztály felé is nyit, ennek köszönhetően a korábbi márkanagykövetek, Árpa Attila és Sasvári Sándor mellett a sportvilágban is egyre nagyobb szerepet vállal. A Thomas Breitling kilenc üzletet és webshopot is működtet Magyarországon.

Együttműködések

Partnereink

KÉRDÉSE VAN?