A Hungaroringen megrendezett Super Racing fesztiválon a MOTAM Business Hub partnerei, a Logipack, a Staff House és a Thomas Breitling révén Molnár Martin versenygokartját, valamint Rácz Geri bemutatóautóját is láthatta a közönség. A MOTAM sportolóiról a VIP vendégek videoklipeket is láthattak. 

A MOTAM fiatal tehetségei is képviseltették magukat a Hungaroringen megrendezett Super Racing fesztiválon. A MOTAM Business Hub partnerei, a Logipack, a Staff House és a Thomas Breitling együttműködésében a kiállítóterületen a közönség láthatta Molnár Martin versenygokartját és Rácz Geri bemutatóautóját.

A WSK-, Champions of the Future- és CIK-FIA-bajnokságok OKJ kategóriáiban versenyző Molnár Martin személyesen is találkozott a közönséggel, Rácz Geri a versenyhétvégével párhuzamosan az Egyesült Királyságban versenyzett, így őt a versenyautójához hasonló megjelenésű MINI Cooper S bemutatóautó képviselte.

A két pilótát, valamint a MOTAM kötelékéhez tartozó Zsigovits Norbert enduro-versenyzőt a VIP vendégek is megismerhették a kivetítőkre készített videoklipek segítségével. A lelátókon több tízezer néző foglalt helyet, a VIP-ban a TRP Events több száz vendéget fogadott.