Az olasz Energy Corse színeiben versenyez a továbbiakban Gender Tamás Junior. Az istálló a WSK, a Champions of the Future és a CIK-FIA gokartversenyein indul. Gender Tamás Junior idei versenyprogramja nem változik, továbbra is OK Junior kategóriában folytatja a fejlődést.

A WSK Super Master Series április 26-án kezdődő, cremonai fordulójától kezdve Gender Tamás Junior új kihívás elé néz: új istállónál, az Energy Corse csapatnál folytatja a versenyzést OK Junior kategóriában.

Az istálló már ismert a gokartsport hazai kedvelői számára, hiszen Molnár Martin is itt versenyez, idén már OK kategóriában. Gender Tamás Junior felkészülését a továbbiakban a Martinnal is együtt dolgozó Antonio Galluccio segíti coach-ként.

„Nagy lépést teszek a pályafutásomban! A családommal úgy döntöttünk, hogy új környezetben folytatom a versenyzést, és az Energy Corse csapatra esett a választásunk. Köszönöm a bizalmat Mick Panigada csapatvezetőnek és örülök, hogy Antonio Galluccióval is együtt dolgozhatok, hiszen Molnár Martinnal már szép sikereket értek el” – nyilatkozta a HUMDA Academy támogatását élvező versenyző.

Őry Tamás, a MOTAM ügyvezető igazgatója hozzátette: „Örülünk, hogy az eddigi sikeres együttműködés után egy újabb fiatal tehetség kapcsán dolgozhatunk az Energy Corse-csapattal. Bízunk abban, hogy Mick Panigada istállójában Gender Tamás Junior szép sikereket ér majd el.”

Az 1997-ben alapított Energy Corse nagy elismerést vívott ki a gokartozás világában. Az olasz istállónál korábban a manapság már az F1-ben versenyző Alexander Albon és a kétszeres DTM-bajnok és ralikrossz-világbajnok Mattias Ekström is szerepelt.