Remekül kezdte első szezonját az OK Junior kategóriában Gender Tamás Junior. A WSK-sorozat első versenyén, a Champions Cupon a döntőben 14 előzést bemutató fiatal gokartversenyző a hétvégén ismét versenyez, és ezúttal a WSK Super Master Series-ben áll rajthoz.

Max Verstappen, Antonio Giovinazzi, Callum Ilott, Dennis Hauger. Néhány név azok közül, akik a korábbi években valamelyik kategóriában megnyerték a hétvégén rajtoló WSK Super Master Series-t, az év egyik legrangosabb gokartos sorozatát. A WSK Promotions által rendezett megméretés első fordulója a négyből február 3-tól 5-ig zajlik majd Lonatóban, hogy két héttel később Franciacortán, márciusban Sarnóban, áprilisban pedig Cremonában csapjanak össze a gokartos tehetségek.

Az OK Junior kategória mezőnyében pedig ott lesz a Parolin Racing Kart gokartversenyzője, Gender Tamás Junior is, aki az elmúlt hétvégén, a WSK Champions Cupon kezdte az idei szezont. A 12 esztendős sportoló hamar összebarátkozott a szezonnyitó hétvégén őt a soraiban tudó Modena Kart csapatával, majd több futamban, végül pedig a döntőben is bizonyította rátermettségét. Utóbbiban összesen 14 helyet javított a rajtpozíciójához képest.

Gender Tamás Juniornak idei második lonatói fellépésén is lesz lehetősége előzni, hiszen rendkívül népes mezőnyben, az összesen 36 nemzetet képviselő 92 másik versenyző ellen lép majd pályára. A célja pedig természetesen az, hogy ismét beverekedje magát a döntőbe. „A folyamatos fejlődés és egyre jobb eredmények elérése a legfontosabb a folytatásban is” – tekintett előre a HUMDA által támogatott sportoló.

A WSK Super Master Series küzdelmeit a sorozat honlapján bárki élőben követheti, az első forduló időtervét és eredményeit pedig ITT érheti el.