Losonczy Levente és Michelisz Norbert ismét egy mezőnyben lép pályára: a június 17-18-i hétvégén rendezik az International GT Open hungaroringi fordulóját, amely egyben a TCR World Tour és a TCR Europe hazai állomása is. Jegyek már kaphatók a GPticketshop.com-on.

Visszatér a túraautó-versenyzés Magyarországra: ezúttal a TCR Europe mezőnye látogat a Hungaroringre. Június 16-18. között a Hungaroring fogadja a versenyzőket, köztük Losonczy Leventét és Michelisz Norbertet. 

A hazai verseny azért is különleges lesz, mert Michelisz a Hungarian Motorsport Academy mentora, és a program egyik résztvevője, Losonczy Levente is erősíti a mezőnyt. A fiatal pilóta az előző forduló során, Spában mutatkozott be a TCR Europe-ban. Mindketten Hyundai Elantra N TCR autót vezetnek, de két különböző csapatnál.

Michelisz érdekelt a TCR World Tour értékelésében is, ott jelenleg vezeti a pontversenyt, de a TCR Europe-ban Losonczy Levente is az ellenfele. A TCR Europe hungaroringi eredményei beleszámítanak a TCR World Tour értékelésébe is, és ez lesz a harmadik, egyben az utolsó ilyen alkalom évben, mivel utóbbi sorozatnak ezután már csak Európán kívüli versenyhelyszínei lesznek.  

Látványos sportautó-versenyek is lesznek

A TCR Europe mellett a nívós International GT Open is a program része. A sorozat ismerős vendég a legnagyobb magyarországi versenypályán, hosszú évek óta ellátogat ide és kínál élvezetes szórakozást a nézőknek, akik rengeteg GT3-as sportautót, többek között Ferrari 488-at, Porsche 991-et, Lamborghini Huracant, Mercedes AMG-t láthatnak.

Jegyeket a gpticketshop.hu oldalán lehet vásárolni a nagyon tartalmasnak és izgalmasnak ígérkező versenyhétvégére. A sima napi belépők ára 3500 forint, de mindössze 5500 forintért paddockba szóló jegy is vásárolható, ahol be lehet lesni a kulisszák mögé és nagyszerű élményeket lehet szerezni a csapatok és a versenyzők közelében. A 12 éven aluli gyermekek számára ingyenes a belépés!

A Hungaroringen zajló felújítási és karbantartási munkálatok függvényében várhatóan a Super Gold, a Gold 3 vagy a Gold 4 tribün valamelyike kerül megnyitásra a látogatók számára.